Caută
Close this search box.

Întrebări frecvente

Aici găsești răspunsuri la cele mai comune întrebări pe care le-au avut clienții noștri. Dacă ai nelămuriri sau întrebări legate de produsele noastre, comenzi sau orice altceva, suntem aici să te ajutăm. Dacă nu găsești răspunsul la întrebarea ta în secțiunea noastră de Întrebări Frecvente, te invităm să ne contactezi direct și vom fi încântați să te ajutăm. 

Produsele Starke sunt disponibile pentru distribuție la nivel național prin intermediul companiei Tobimar. Te rugăm contactează unul dintre reprezentanții companiei pentru detalii și oferte comerciale.

Produsele Starke sunt comercializate însoțite de certificat de conformitate și garanție care poate fi cuprinsă între 2-5 ani de la data facturii în funcție de tipul produsului, tehnologiei și condiții comerciale.

Iluminat și materiale electrice

STARKE

Service și asistență

Ne angajăm să-ți oferim nu doar produse de cea mai înaltă calitate, ci și suportul necesar pentru a te asigura că afacerea ta funcționează în mod optim. Suntem aici pentru tine, fie că ai nevoie de ajutor în selectarea echipamentului potrivit, fie că te confrunți cu orice problemă tehnică.

Starke este recunoscut pentru standardele sale de calitate, iar departamentul de service și asistență completează acest fapt. Fiecare produs este proiectat și fabricat cu atenție la detalii, iar echipa noastră de suport este disponibilă pentru a te ghida prin fiecare pas al procesului.

Atunci când achiziționezi de la Starke, nu doar că obții un produs de top, ci și liniștea că service-ul și asistența noastră vor fi mereu la dispoziția ta. Cu o garanție care poate ajunge de la 2 ani până la 5 ani, în funcție de produs și condițiile comerciale speciale, poți avea încredere că investiția ta este protejată pe termen lung.

Garanția oferită de Starke este adaptată nevoilor tale individuale. Indiferent dacă ești persoană fizică sau juridică, gama noastră de produse și serviciul de asistență sunt create pentru a se potrivi cerințelor tale specifice. Ne străduim să fim mai mult decât un simplu furnizor de utilaje; suntem partenerul tău de încredere în creșterea și dezvoltarea afacerii tale.

Echipa noastră de suport tehnic este formată din profesioniști, gata să răspundă la întrebările tale și să rezolve orice problemă în cel mai eficient mod posibil. Indiferent dacă ai nevoie de consultanță pentru instalare, întreținere preventivă sau reparații, poți conta pe noi să fim acolo pentru tine.

Cu Starke, nu obții doar un produs, ci și un partener de încredere pentru succesul afacerii tale. Investim în relații de lungă durată cu clienții noștri, iar service-ul și asistența noastră sunt pilonii acestei angajări.

Indiferent de domeniul tău de activitate sau de cerințele tale specifice, suntem aici pentru tine, cu soluții personalizate și suport. Alege Starke pentru a-ți duce afacerea la următorul nivel.

STARKE

Articole și Blog

Despre noi

Contact

Descarcă declarația UE de conformitate